fbpx
beta design logo ‣ Hjemmeside design og webshop

WordPress kursus Aalborg

Lær at lave din egen hjemmeside

WordPress kursus i Aalborg / Nørresundby
2 x aftenkursus inkl. lækker forplejning fra restaurante Bistro59

-- OBS! Begrænset antal pladser --

Har du brug for hjælp til grundlæggende hjemmesideudvikling? Er du selvstændig, freelancer eller drømmer du om at lære de vigtigste og mest fundamentale dele i at bygge din egen hjemmeside i WordPress?

Vi hjælper både store og små virksomheder med design og udvikling af hjemmesider og webshops. Som noget HELT NYT tilbyder vi nu et hjemmesidekursus for dig, som har brug for at lære grundstenene i wordPress, så du kan passe din eller din virksomheds online butik.

Vi møder mange iværksættere, som ønsker at drive hjemmesiden selv – både for at komme i gang for en rimelig pose penge og for at lære at administrere virksomhedens webshop eller hjemmeside selv. Kurset er også for dig, der er ansat med ansvar for hjemmeside eller marketing.

WordPress er gratis at bruge, det er brugervenligt og kendt for at være et overskueligt CMS-system. Derfor er det ikke et krav, at du kan kode eller er teknisk uddannet for at deltage. WordPress CMS har uendelige muligheder. Derfor kan dit firma både bygge mindre og større hjemmesider i frameworket. Vi tager udgangspunkt i det visuelle, så alle kan være med, og er du sulten på mere, bygger vi gerne mere på sammen med dig efter det grundlæggende kursus.

Kurset passer til små og store virksomheder og ansatte fra offentlige organisationer, hvis opgave er at opdatere hjemmesiden. WordPress kan bruges som CMS for private virksomheder, bureauer og freelancere og alle, som ønsker at blive trygge i WordPress. Fordelene med WordPress er mange. Noget af det bedste ved WordPress er den lette navigation, hurtige oprettelse af sider og blogindlæg, og du bestemmer selv, hvor avanceret din hjemmeside skal være i sidste ende.

OBS! CVR nr er et krav for deltagelse. Hvis ikke det er muligt at tilmelde via CVR samt betalingskort, kontakt os på mail@betadesign.dk 

Hvad siger andre?

Vi bliver mødt af venlige og arbejdsomme mennesker, som har gjort alt hvad de kunne hele forløbet igennem for at hjælpe, tilbyde rådgivning og rette til efter vores behov! Stor anbefaling herfra!
Sofie Gamborg Psykolog ‣ Hjemmeside design og webshop
Sofie Gamborg
Institut For Mentalisering

Hvad lærer du?

På WordPres-kurset lærer du at oprette din egen hjemmeside, og du får styr på skelettet, funktionerne og de vigtigste værktøjer, som du kan træne sammen med andre i hyggelige rammer. Når du og holdet er færdig på kurset, vil du være i stand til at forstå en hjemmesideopbygning, og du får et grundkursus, hvor du kan arbejde videre på dine mange muligheder med din nye hjemmeside. Vi hjælper dig med at installere din egen wordpress side, som du kan arbejde videre på efterfølgende. Vi går igennem opsætning og layout, heriblandt farver, kontraster, skrifttyper og den visuelle dybde på din WordPress-hjemmeside.

Hvem underviser?

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmeside design og webshop

Mads Roloff Nielsen, frontend udvikler i BETA – Mads har flere års erfaring med wordpress opbygninger og arbejdet ved flere anerkendte webbureauer som frontend udvikler og kundeansvarlig. Mads har en god forståelse for at hjælpe og lære  fra sig, på en måde, der giver mod på at lære nyt.

computer

Det er en forudsætning, at du medbringer egen pc for at få det fulde udbytte af kurset. Du modtager både materialer digitalt og som fysisk eksempel. Noteblokke, penne m.v. findes til fri benyttelse.

Praktisk om kurset

datoer

18.-19. august eller 25.-26. august. Begge kurser fra kl. 17.00 – 21.00. 
OBS! pladser først til mølle!

adresse

BETA Design & Udvikling
Østre Fælledvej 10
9400 Nørresundby
Find på Google 

pris

3.600 ,-
Pris er for begge dage ekskl. moms og inkl. let forplejning og kaffe/te samt materialer, du får med hjem.

tilmelding

Tilmelding sker online nedenfor og betaling via dankort gennem betalingslink. Du er først endelig tilmeldt når vi har modtager din betaling.

Kontakt

Mads Roloff Nielsen, Underviser:
mads@betadesign.dk
Chrisstine Johannsen, Projektleder: chrisstine@betadesign.dk

samlerabat

Har du en ven, kollega, svigermor eller andre, der burde deltage i lige præcis dette kursus sammen med dig? Så giver vi en rabat på 15% til to eller flere tilmeldte.

Tilmelding til hjemmeside-kursus