</ˈBIː.TƏ/>

Beta udspringer af passionen for godt designet 'tech'. Beta er 100% digital love og en vision om at løfte virksomheder til next level på den digitale skala. BETA er professionelle løsninger - bare uden alt det kedelige. Vi er nørdede, visionære og hudløst ærlige. Kreativitet og gode idéer skal bruge domænekendskab, faglighed og teknisk know how, proppet med gennemtestede og ikke mindst pålidelige udviklingsværktøjer.

100% digital love

Den er go’ nok. Der er nemlig kun gode grunde til at lave en professionel og enestående hjemmeside eller webshop. Jeres kunder skal på den ene side have mulighed for at se, hvor lækre i er, uden de føler sig overset, på den anden side skal de have fuld skald på brugeroplevelsen. Det behøver ikke at koste hele jeres pensionsopsparing. Det kan være dyrt på den lange bane at komme skævt fra start. 

I BETA lægger vi det tunge lod på vægtskålen, når det handler om design. “Design” – et kært barn med mindst én million navne. Design er hende, der gav dig en forlomme i køen, da du havde tømmermænd. Det er design, der får dine digitale fliser i haven til at skinne – også på en gråvejrsdag.

Det behøver ikke at koste en formue at vise, hvad jeres virksomhed kan. I Beta går vi ikke på kompromis, når det handler om resultater, god smag og godt design.

Vi er I BETA

Chrisstine

Web design og online marketing

Therese

web DESIGN OG UDVIKLing

Simone

Kommunikation og content

Værktøjskassen

Vi designer og udvikler udelukkende hjemmesider og webshops i førende, anerkendte CMS systemer og bruger kun førende Pagebuilders og designværktøjer, som giver værdi for vores kunder.. I skal ikke hive den dyre tegnedreng frem, bare fordi..

Vi ved godt, at digitale universer bevæger sig akkurat lige så meget som resten af kloden. Derfor tillader vi os at stikke næsen i jeres fremtidsplaner, så i undgår statiske og uduelige undersider, når i engang skal tilføje custom features senere. 
I Beta tænker vi længere frem sammen med vores kunder – forvent et spøjst spørgsmål eller to. 

Scroll til toppen