fbpx
beta design logo

Vi designer og udvikler din online identitet

BETA Design & Udvikling er skabt ud fra visionen om at have mod til at være i “BETA”. Vi omfavner læring og kontinuerlig udvikling, og vi stopper ikke, bare fordi andre gør noget andet.

BETA er 100% digital love og en vision om at løfte virksomheder til next level på den digitale skala. BETA er professionelle løsninger – bare uden alt det kedelige. Vi er nørdede, visionære og hudløst ærlige. Kreativitet og gode idéer kommer ikke langt uden domænekendskab, faglighed og teknisk know how – sammen med pålidelige udviklingsværktøjer.

Den er go’ nok. Der er nemlig kun gode grunde til at lave en professionel og enestående hjemmeside eller webshop. Jeres kunder skal på den ene side have mulighed for at se, hvor lækre i er, uden de føler sig overset, på den anden side skal de have fuld skald på brugeroplevelsen. Det behøver ikke at koste hele jeres pensionsopsparing. Det kan være dyrt på den lange bane at komme skævt fra start. 

Det behøver ikke at koste en formue at vise, hvad jeres virksomhed kan. I Beta går vi ikke på kompromis, når det handler om resultater, god smag og godt design.

Vi er I BETA

Team member Beta design & udvikling

Chrisstine

Indehaver

Team member Beta design & udvikling

Therese

DesignER

Team member Beta design & udvikling

Mads

Frontend udvikler

Team member Beta design & udvikling

Sofie

SOME MANAGER

Team member Beta design & udvikling

Simone

Some manager

Team member Beta design & udvikling

Casper

Webudvikler

Team member Beta design & udvikling

Sofie

Content Manager

Team member Beta design & udvikling

Ingelise

Madmor

Beta design og udvikling

Mathilde

Content Manager

Er du vores næste kollegiale udfordring? ;- )

I BETA tror vi på hinanden. Selvom vi er opslugte af det, vi brænder for hver især, gør vi en dyd ud af udleve især tre ting. Og det er ikke bare noget vi siger. Vi siger hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger. 

Ordentlighed og Respekt

Vi er gode ved hinanden. Vi taler pænt og vi hjælper hinanden. Vi tror på, at respekt og anerkendelse af den enkelte er årsagen til, at vi fortsat kan vokse sammen.

Nysgerrighed og Mod

Vi er forskellige, men vi er altid nysgerrige på andres idéer, tanker og faglige inputs. Det er essentielt for kvaliteten i vores løsninger, at vi samarbejder på tværs. No man is an island.

Faglighed, kvalitet og Talent

Vi tror på hinanden, vi stræber efter resultater, og vi tør at holde fast i vores faglighed. Vi er modige nok til at praktisere talent, men faglige nok til kvalitet. Vi tør at lære af vores fejl.

Hvorfor beta?

Vi designer og udvikler udelukkende professionelle hjemmesider i førende, anerkendte CMS systemer og bruger kun førende designværktøjer, som giver værdi for vores kunder.

I BETA tænker vi længere frem sammen med vores kunder. Alle hjemmesider leveres som skræddersyede funktioner og vi designer og koder alle skabeloner fra bunden, så I kan bruge jeres hjemmesideløsning både nu og fremadrettet.