fbpx
beta design logo ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Vi designer og udvikler din online identitet

BETA Design & Udvikling er skabt ud fra visionen om at have mod til at være i “BETA”. Vi omfavner læring og kontinuerlig udvikling, og vi stopper ikke, bare fordi andre gør noget andet.

BETA er 100% digital love og en vision om at løfte virksomheder online. BETA er professionelle løsninger – bare uden alt det kedelige. Som team er vi er nørdede, visionære og hudløst ærlige, og vi siger også nej, hvis vi ikke er et match.
Vi værdsætter det gode samarbejder med kunder, og vi går langt for at vi lykkes med opgaverne. 

Kreativitet og gode idéer kommer ikke langt uden domænekendskab, faglighed og teknisk know how. Vi leverer den visuelle og tekniske del af brandets opbygning, hvor du som kunde formidler værdien.

Den er go’ nok. Der er nemlig kun gode grunde til at lave en professionel og enestående hjemmeside eller webshop. Jeres kunder skal på den ene side have mulighed for at se, hvor lækre i er, uden de føler sig overset, på den anden side skal de have fuld skald på brugeroplevelsen. Det behøver ikke at koste hele jeres pensionsopsparing. Det kan være dyrt på den lange bane at komme skævt fra start. 

Det behøver ikke at koste en formue at vise, hvad jeres virksomhed kan. I Beta går vi ikke på kompromis, når det handler om resultater, god smag og godt design.

teamet i beta

Vores team er det, vi elsker mest ved at gå på arbejde. Tilsammen har vi et godt branchekendskab, og vi kommer fra hvert vores faglige hjørne af Danmark.

Vores kunder værdsætter den tværfaglige og ærlige service, som vi går højt op i at yde.
Vores evne til at samarbejde spiller en væsentlig rolle i vores succes med opgaverne.

Vi har en atypisk profil, sammenlignet med konkurrenterne, måske fordi vores tekniske team ledes af en ejerleder med hang til glimmer og lyserøde balloner.

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Chrisstine

Indehaver

(Aka. “Bo$$”)

Kender du typen, der skal lære alting? Så har du Chrisstine. Hun har uddannet sig indenfor alt, hvad hun kunne stikke næsen i – programmering som fysik. Det er nok grunden til, at hun i dag galoperer rundt mellem teknologi og mennesker. Vi er faktisk glade for, at hun spotter talentet i selv de mest komplicerede idéer (og kollegaer, gudskelov). Fun fact: Ud over at styre sin netkiosk, har Chrisstine også styret for vildt som House DJ.

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Therese

DesignER

(Aka. “Grisling”)

Therese er BETAs design-hjerne – og den bedste af slagsen! Hun styrer slagets gang, når det kommer til den gode smag. Therese er fan af alt Disney-relateret, og især Mulan og Tarzan er hendes top favoritter i designprocessen.
Fun fact: Therese har en ekstra knogle i armen, som resultat af at hun bankede hovedet ned i armen under en fodboldkamp. Vi vælger at tro på, at det er hele B-holdets lykkeben. 

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Mads

Frontend udvikler

(Aka. “Husky”)

Mads er BETAs egen risikoanalytiker, med den tunge vægt på risiko. Han er nemlig god til at spotte enhver potentiel fælde, inden nogen jokker i den. Samtidig er han hjemmesidens jordemoder, han giver liv og fede features til vores kunders projekter. Ikke sært, at vores kunder elsker ham. Mads er glad for hård rock, Converse sko, tatoveringer og energidrik.

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Sofie

Content Manager

(Aka. “Spirit”)

Sofie er en rigtig magiker, og kan trylle selv de mest avancerede hjemmesidetekster om til SEO-sublimt indhold. Hun laver også de vildeste pastaretter (har vi hørt). Sofie er kendt for sin nysgerrighed og et smil, vi alle sammen kender. Nemlig når kaffen smager til lyden af kontorets top-50 playliste. Sofie er koordinator ind til kernen, og hun er en kæmpe fan af smukke, dybe og meningsfulde ting. Specielt mindfulness.

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Simone

Some manager

(Aka. “Sailor”)

Simone er B-holdets helt egen SoMe-ninja. Hun skaber nemlig unikt content frem til BETAs kunder på sociale medier. Hun er en haj til at sætte sig ind i nye produkter og markeder. Når Simone ikke er på lands, finder du hende til vands i sin seje båd. Og så er hun dyreelsker med stort D, derfor skal kæledyret, Herman, tit med mor på arbejde. Fun Fact: Simone køber altid en gave til sig selv på sin fødselsdag, så hun ikke bliver skuffet. 

Team member Beta design & udvikling ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Casper

Webudvikler

(Aka. “Gamer”)

Caspers dna består af Red Bull og regnbue farvet computerudstyr. Casper tygger kode til morgenmad og hører techno, som natten er lang. Kan du gætte, hvad han er? Nemlig, Backend udvikler well-of-course. B-holdets helt egen af slagsen. Når han ikke jonglerer med Angular og Firebase i BETA-hulen, så nusser han sine gravhunde derhjemme. Nåårrrhhh.    

Kontorhund

Carlo

HR & Trivsel

(Aka. “Fluffy”)

Carlo er BETAs nye kæledægge. Fra dag ét var han alles top-favorit-kollega. Carlo hjælper til, når der er brug for lidt ekstra office-vibes, og når snørebåndene skal bindes op, ligger han klar under skrivebordet. På trods af, at Carlo ligner en candyfloss med fire ben, skal man ikke undervurdere hans dybe og eftertænksomme jeg. Vi er glade for, at Carlo har lyst til at gå den ekstra mil, når det kommer til personaleledelse. Fun fact: Carlo er specialist i walk-and-talk samtaler – og er i øvrigt en rigtig dygtig lytter. 

Er du vores næste kollegiale udfordring? ;- )

I BETA tror vi på hinanden. Selvom vi er opslugte af det, vi brænder for hver især, gør vi en dyd ud af udleve især tre ting. Og det er ikke bare noget vi siger. Vi siger hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger. 

Ordentlighed og Respekt

Vi er gode ved hinanden. Vi taler pænt og vi hjælper hinanden. Vi tror på, at respekt og anerkendelse af den enkelte er årsagen til, at vi fortsat kan vokse sammen.

Nysgerrighed og Mod

Vi er forskellige, men vi er altid nysgerrige på andres idéer, tanker og faglige inputs. Det er essentielt for kvaliteten i vores løsninger, at vi samarbejder på tværs. No man is an island.

Faglighed, kvalitet og Talent

Vi tror på hinanden, vi stræber efter resultater, og vi tør at holde fast i vores faglighed. Vi er modige nok til at praktisere talent, men faglige nok til kvalitet. Vi tør at lære af vores fejl.

Hvorfor beta?

Vi designer og udvikler udelukkende professionelle hjemmesider i førende, anerkendte CMS systemer og bruger kun førende designværktøjer, som giver værdi for vores kunder.

I BETA tænker vi længere frem sammen med vores kunder. Alle hjemmesider leveres som skræddersyede funktioner og vi designer og koder alle skabeloner fra bunden, så I kan bruge jeres hjemmesideløsning både nu og fremadrettet.