beta design logo

Made with 100% digital love

BETA Design & Udvikling er skabt ud fra visionen om at have mod til at være i “BETA”. Vi omfavner læring og kontinuerlig udvikling, og vi stopper ikke, bare fordi andre gør noget andet.

BETA er 100% digital love og en vision om at løfte virksomheder til next level på den digitale skala. BETA er professionelle løsninger – bare uden alt det kedelige. Vi er nørdede, visionære og hudløst ærlige. Kreativitet og gode idéer kommer ikke langt uden domænekendskab, faglighed og teknisk know how – sammen med pålidelige udviklingsværktøjer.

Den er go’ nok. Der er nemlig kun gode grunde til at lave en professionel og enestående hjemmeside eller webshop. Jeres kunder skal på den ene side have mulighed for at se, hvor lækre i er, uden de føler sig overset, på den anden side skal de have fuld skald på brugeroplevelsen. Det behøver ikke at koste hele jeres pensionsopsparing. Det kan være dyrt på den lange bane at komme skævt fra start. 

Det behøver ikke at koste en formue at vise, hvad jeres virksomhed kan. I Beta går vi ikke på kompromis, når det handler om resultater, god smag og godt design.

Vi er I BETA

Beta design og udvikling

Chrisstine

Indehaver

Beta design og udvikling

Therese

DesignER

Mads

Frontend udvikler

Beta design og udvikling

Sofie

SOME MANAGER

simone beta design

Simone

Some manager

Dig?

Mangler vi dig?

Send en uopfordret ansøgning til chrisstine@betadesign.dk

Vi designer og udvikler udelukkende hjemmesider og webshops i førende, anerkendte CMS systemer og bruger kun førende Pagebuilders og designværktøjer, som giver værdi for vores kunder.. I skal ikke hive den dyre tegnedreng frem, bare fordi..

Vi ved godt, at digitale universer bevæger sig akkurat lige så meget som resten af kloden. Derfor tillader vi os at stikke næsen i jeres fremtidsplaner, så i undgår statiske og uduelige undersider, når i engang skal tilføje custom features senere. 
I Beta tænker vi længere frem sammen med vores kunder – forvent et spøjst spørgsmål eller to.