100% digital love

WEBDESIGN | HJEMMESIDER | WEBSHOPS | ONLINE MARKEDSFØRING | DIGITAL UDVIKLING OG RÅDGIVNING

Der er god grund til at lave en professionel og enestående hjemmeside og webshop, der giver dine kunder mulighed for at handle online, uden at de er i tvivl om, hvem du er. Det kan være dyrt på den lange bane at komme skævt fra start. I BETA lægger vi tung vægt på at designe det rigtige fundament fra start til slut. Derfor tænker vi også længere frem, eks: Har i planer om udvidelser til nye markeder? Nye services? Udvider i med e-handel eller B2B samarbejder, der stiller krav til udvidede funktioner i jeres webløsning – allerede nu?

"BETA design og Chrisstine får min varmeste anbefaling, sjældent har jeg oplevet så god service. Mit samarbejde med Chrisstine startede, da hun skulle lave en ny hjemmeside til min klinik LOKOO. Jeg har efterhånden fået ny hjemmeside et par gange og aldrig har jeg været helt tilfreds - indtil Chrisstine fik fingerne i den. Chrisstine har lyttet til mine ønsker og fuldført opgaven til punkt og prikke. I denne proces fandt jeg ud af at Chrisstine virkelig kan sit kram, så der gik ikke lang tid før hun fik næste opgave - nemlig at designe min webshop shop.Lokoo.dk. Endnu engang har hun levet fuldstændig op til mine ønsker og jeg er helt igennem tilfreds med design, funktionaliteten og brugervenlighed. Chrisstine er nem at arbejde sammen med og vigtigst af alt, er hun god til at give konstruktiv feedback og ved hvad der fungerer i virkeligheden. Grundet ovenstående har jeg valgt at indlede er fast samarbejde med Chrisstine, hun kan have mange bolde i luften, hun overholder deadlines og går op i sit arbejde. Den dag i dag er Chrisstine den vigtigste spiller i mit firma, hun står for SEO, Ads, markedsføring, google shopping, grafisk design, opdateringer på min hjemmeside samt webshop og meget mere, Chrisstine gør min hverdag nemmere og mere overskuelig, da jeg kan læne mig tilbage i sædet og vide med sikkerhed at der er styr på tingene, det giver os som virksomhedsejere en ro i maven. BETA Design og Udvikling får min varmeste anbefaling. Her får du ærlighed, professionalisme og en virksomhedspartner med ben i næsen.
DET KAN BETA

Udvikling af lækre hjemmesider

Den er mægtig!

Udvikling af mobilvenlige webshops

Yas.

Responsivt og brugervenligt design

Jah, det skal der til!

Koncept- og forretningsudvikling

Lige i skabet!

Visuel identitet og logo

Altid til tjeneste, kammerat!

Kommunikation og branding

Det kan du tro!

Teknisk SEO og analyse

Den er go' nok!

Grafisk design

Den får én med vinkelmåleren!

Online markedsføring

Nemmerlig!

Og mange flere...

Giv et ring og få en snak

Hvorfor investere i BETA? Ting i bør overveje
Skal i bruge et fremtidssikret CMS?
Mange bureauer glemmer, at der skal designes smuthuller til fremtidens gode idéer. Det skal være jer, der er lead på, hvem i er, og hvad i leverer af services og ydelser. Det er forskelligt, hvor meget kontrol over content, der er brug for. Fælles er, at det koster knaster ikke at tage CMS-strategien med allerede fra første indledende snak.
Book gratis sparring
Er jeres markedsføringsstrategi integreret i jeres hjemmeside eller webshop?
De førende CMS og Pagebuilders giver jer uendelig mange muligheder for at skræddersy det helt rigtige setup for jeres online markedsføring. I sparer både tid, penge og sved på panden, hvis nuværende og kommende markedsføringstiltag designes og udvikles sammen med jeres nye hjemmeside eller webshop.
Hør mere
Arbejder i med datadrevne værktøjer, eller vil I gerne i gang?
Svaret er ja. Alle BETAs løsninger er 100% kompatible med Googles værktøjer som fx Google Analytics, Google shopping sammen med vores række af SEO værktøjer. Vi har god erfaring med at designe og indtænke jeres online marketingstrategier og få jer klædt på, så i kommer godt fra start.
Få gratis sparringsmøde
Sælger i primært via sociale medier?
Hvis i driver en hjemmeside eller webshop med høj trafik fra sociale medier som eksempelvis Facebook, Instagram eller LinkedIn, bør i overveje hvilke features i har brug for i opsætning og drift af CMS. I kan eksempelvis integrere jeres Facebook Pixel setup og synkronisere shopkataloger fra Facebook Business Manager direkte fra backenden.
Vil i høre nærmere?
Hvordan prioriterer i kundeoplevelsen og godt design?
En ting er at have byens flotteste hjemmeside - noget andet er, hvad kunderne siger. Det vigtigste for en god hjemmeside eller webshop er, at konverteringsraten stemmer med sidens formål. Det er svært at designe gode løsninger baseret på mavefornemmelser.
Se priser
Har i behov for at flytte eller samle flere hjemmesider?
BETA hjælper med flytning eller sammenlægning af eksisterende hjemmesider eller webshops. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring valg af server og hosting af jeres løsninger.
Tag en snak med os

1: DU FÅR 1000 DUMME SPØRGSMÅL

Vi stiller jer de skæve og nødvendige spørgsmål, før de bliver til irritationsmomenter i forretningen. Sammen med jer finder vi det rigtige digitale setup, så I kan tage kontrollen over jeres online tilstedeværelse. ​Nye og anderledes vinkler er nogle af de kvaliteter, vores tidligere kunder har udtrykt en særlig begejstring for. Faktisk så meget, at de stadig er kunder i dag og vil smide en rose eller to med på vejen. Til det første møde afsætter vi typisk 1,5-2 timer til at screene jeres case og gå i dybden med jeres behov. Her afgrænser og konkretiserer vi problemerne, forfiner idéerne og ønskerne til koncepter og online løsninger. Alt det skal til, inden vi sætter en eventuel udvikling i gang. Et indledende møde er altid gratis og uforpligtende. Ring på 22722598 eller book et møde direkte ved at klikke på knappen. Du modtager ingen nederen nyhedsmails, hverken nu eller senere. Vi sender kun en bekræftelse eller et nyt forslag til ønsket dato for gratis intromøde.

Book et møde

2: Du frygter, du har investeret alle dine penge i talentløse post-its

De bedste idéer, designs og koncepter kræver et fokuseret kreativt arbejde. De bedste løsninger sker i mødet mellem vores faglighed, jeres domæneviden og klare strategier, tids- og handleplaner. Designfasen er hvor de første idéer og forslag kommer på bordet. Det er her, vi skitser wireframes, bygger first shitty draft og forventningsafstemmer indhold og kravspecifikationer. Det kan eks. være input til opbygning, layout, valg af server, features, custom funktioner, brugeroplevelse, grafiske elementer, logo og konceptuelle virkemidler, så i får identiteten på plads fra start. Vi anbefaler, at i prioriterer jeres tid 80 på design og 20 på udvikling. I skal nok få fred, når vi går i arbejdsrummet lige om lidt.

Se priser

3: Hvem fik den her lorteidé?

Du har jo overhovedet ikke fået det, du har købt. Her sidder du, plyndret til skindet (og ja, det var måske ikke så dyrt med den hjemmeside, men hvad er det lige, der tager så lang tid?!) Du begynder at hakke lidt på Hanne fra marketing, det var trods alt hendes idé. Måske begynder panikken at sprede sig. Tillykke, du er officielt sprunget ud som kontrolfreak. Du pointerer en masse fejl i den i øvrigt overhovedet ikke færdige løsning. Det er okay. Vi har stået i dine sko, de klemmer i perioder. Hav tillid og tag
paraderne ned, kammerat. BETA er gået i serverrummet. Nyd freden, og let BETA do the magic. Har du spørgsmål til, om BETA er et opgavematch? Ring på 22722598 eller skriv en mail til beta@design.dk

Nå, hvem er beta så?

4: Du blærer dig overfor alle, du møder på kontoret

Sådan, godt gået, Fister. Det var jo det hele værd! Din løsning er live, og du ligner en million på internettet. Afslutningsvis bruger vi mindst 1 time på at gennemgå din designguide til din hjemmeside/webshop. Har du købt Pro, vil du modtage en lækker designguide til virksomheden i trykt katalog. Ps. Husk at give kvajebajer til Hanne.

Få en god pris
Scroll til toppen

BOOK ET GRATIS MØDE

Vælg dato der passer dig

Tilmeld dig her, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre nærmere. Mødet er først bekræftet fra vores side, når vi har været i dialog med jer. I modtager en endelig telefonisk eller skriftlig bekræftelse.