100% digital love

Design og udvikling af professionel hjemmeside | SEO-optimeret Webshop | Online markedsføring | Digital rådgivning og undervisning | Sociale medier | Kampagner og Annoncer | SEO og Google | Webhotel | grafisk design | cloud Server og webhoteller 

BETA Design & Udvikling er et fullservice design-, web- og marketingbureau, der hjælper passionerede brands til online synlighed og vækst. Vores motto er ”100% digital love”, netop fordi vi skræddersyr hjemmesider og webshops med kærlighed til både funktionalitet og godt design.

Fra identitetsløs til online løsning

Din visuelle
identitet

De mest succesfulde virksomheder er tydelige omkring, hvem de er. Vi anbefaler, at I gør jeres virksomhed klar til en ny hjemmeside. Det er eks. logo, fonte, farver og former, der definerer din online identitet. Det er her, vi designer din virksomheds første og vigtigste karaktertræk. 

Design og
prototyper

Vi er klar til at konstruere de første skitser af din online løsning. Det er her, vi udvælger retningen for din hjemmeside, din webshop eller dit grafiske materiale.  Det er derfor vigtigt,  at du har din identitet og dit brand på plads på nuværende tidspunkt.

Udvikling og
produktion

Med udgangspunkt i din virksomheds unikke profil skræddersyr vi din hjemmeside. Vi designer og udvikler moduler og skabeloner, som du nemt kan bruge og genbruge fremadrettet. Din hjemmeside bygger på livsnerven fra den valgte strategi, kravspecifikationen og visuelle identiet. Når hjemmesiden er i produktion, er den klar til at vise, hvad den kan.

Referencer

BETA design og Chrisstine får min varmeste anbefaling, sjældent har jeg oplevet så god service. Chrisstine er nem at arbejde sammen med og vigtigst af alt ved hun, hvad der fungerer. I dag er BETA den vigtigste spiller i mit firma, de står for SEO, al online markedsføring, grafisk design og drift af hjemmesiderne. Her får du ærlighed, professionalisme og en virksomhedspartner med ben i næsen.
Hos Itectra har vi skiftet eksternt bureau til BETA Design & Udvikling – et valg vi er meget tilfredse med. Dels har Chrisstine hurtigt sat sig ind i vores forretning og dels har Chrisstine på kort tid skabt nogle synlige resultater med lead konvertering og øget trafik på SoMe kanaler. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og bringe Itectra til det næste niveau.
Vi fik opdateret vores hjemmeside i samarbejde med BETA og er meget tilfredse med resultatet. Kommunikationen har været i top og vores ønsker blev implementeret uden meget besvær. Hele processen gik meget struktureret uden spild af tid og unødvendige møder. Vi kan helt klart anbefale BETA og vil selv bruge dem ved fremtidige projekter.

Professionel Responsiv hjemmeside

Hvad koster en hjemmeside? Er det svært at lave en hjemmeside? Hvor lang tid tager det at lave en god hjemmeside?

Alle BETA hjemmesider udvikles i verdens største og mest veldokumenterede CMS (content management system), WordPress. CMS giver jer millioner af muligheder for dynamisk design og udvikling af skræddersyede funktioner. Værktøjerne er 100% gennemtestede og brugervenlige, så i kan få glæde af at videreudvikle hjemmesiden. Alt content ejes 100% af jer og udvikles i verdens førende Pagebuilders, så i aldrig skal bekymre jer om fremtidig udvikling. Klik for at se hvilken type af hjemmeside, der matcher jeres behov.

Mobil- og brugervenlig Webshop

Hvad koster en god webshop? Kan man integrere en webshop på hjemmesiden? Kan man flytte en webshop til WordPress?

Alle BETA webshops udvikles i verdens største og veldokumenterede CMS (content management system), WordPress. CMS giver jer millioner af muligheder for dynamisk design og udvikling af skræddersyede funktioner. Værktøjerne er 100% gennemtestede og brugervenlige, så i kan få glæde af at videreudvikle webshoppen. Alt content ejes 100% af jer og udvikles i verdens førende Pagebuilders, så i aldrig skal bekymre jer om fremtidig udvikling. Klik for at se hvilken type af webshop, der matcher jeres behov.

Grafisk design og reklame

Hvad koster grafisk design og reklame? Hvad koster en samlet reklamepakke? 

Grafisk design af professionelle reklamer og merchandise. Alle designs opsættes til web og tryk efter ønske. Det kan eks. være

  • Visitkort
  • Flyers
  • Klistermærker
  • Plakater
  • Postkort
  • Brochurer

LOGO og Brandidentitet

Hvad koster et lækkert logo? Hvad koster en visuel brandidentitet? Kan man købe nyt logo til hjemmesiden? Hvad er forskellen på et logo og en identitet? 

Virksomhedens professionelle fremtræden er altafgørende for at kunder kan identificere og differentiere mellem jer og jeres konkurrenter. Et godt logo er unikt og sammenhængende og indikerer, hvem i er på markedet. Hvor et logo typisk er enkelte elementer, inkluderer jeres brandidentitet alle jeres grafiske og visuelle virkemidler, såsom fonte, farver, former og figurer. Det er her, i fastlægger jer på, hvem i er, hvor i er det, hvordan i er det og hvornår i er det.

Online markedsføring

Hvad er bedst? Google AdWords eller Facebook? Skal jeg tilbyde mine kunder nyhedsbrev? Kan man købe god online markedsføring på abonnement?

Vi er specialiserede i at rådgive mindre erhverv og selvstændige omkring online markedsføring. Typisk deler vi det op sådan her:

  • Google marketing platforme - SEO, Adwords og Shopping
  • Sociale medier og salg via Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Email marketing og kampagner

Rådgivning digital

Hvor svært er det at sælge online? Er det dyrt at starte en ny webshop? Hvordan rammer jeg bedst mine kunder i online markedsføring?

Vi rådgiver virksomheder inden for tekniske områder af marketing, og om selve opsætning af hjemmesider, webshops og tredjeparts-integrationer. Det kan eks. være bookingsystemer, cookie-eller GDPR løsninger. Vi kan også hjælpe på timebasis, hvis der er brug for support til opdateringer, redesigns eller tilpasninger af integrationer/features på jeres eksisterende hjemmeside. Skriv en mail på mail@betadesign.dk og hør nærmere.

DET KAN BETA

Udvikling af lækre hjemmesider

Den er mægtig!

Udvikling af mobilvenlige webshops

Yas.

Responsivt og brugervenligt design

Jah, det skal der til!

Koncept- og forretningsudvikling

Lige i skabet!

Visuel identitet og logo

Altid til tjeneste, kammerat!

Kommunikation og branding

Det kan du tro!

Teknisk SEO og analyse

Den er go' nok!

Grafisk design

Den får én med vinkelmåleren!

Online markedsføring

Nemmerlig!

Og mange flere...

Giv et ring og få en snak

hvad kræver det at lave en hjemmeside?

Skal i bruge et fremtidssikret CMS?
Mange bureauer glemmer, at der skal designes smuthuller til fremtidens gode idéer. Det skal være jer, der er lead på, hvem i er, og hvad i leverer af services og ydelser. Det er forskelligt, hvor meget kontrol over content, der er brug for. Fælles er, at det koster knaster ikke at tage CMS-strategien med allerede fra første indledende snak.
Book gratis sparring
Er jeres markedsføringsstrategi integreret i jeres hjemmeside eller webshop?
De førende CMS og Pagebuilders giver jer uendelig mange muligheder for at skræddersy det helt rigtige setup for jeres online markedsføring. I sparer både tid, penge og sved på panden, hvis nuværende og kommende markedsføringstiltag designes og udvikles sammen med jeres nye hjemmeside eller webshop.
Hør mere
Arbejder i med datadrevne værktøjer, eller vil I gerne i gang?
Svaret er ja. Alle BETAs løsninger er 100% kompatible med Googles værktøjer som fx Google Analytics, Google shopping sammen med vores række af SEO værktøjer. Vi har god erfaring med at designe og indtænke jeres online marketingstrategier og få jer klædt på, så i kommer godt fra start.
Få gratis sparringsmøde
Sælger i primært via sociale medier?
Hvis i driver en hjemmeside eller webshop med høj trafik fra sociale medier som eksempelvis Facebook, Instagram eller LinkedIn, bør i overveje hvilke features i har brug for i opsætning og drift af CMS. I kan eksempelvis integrere jeres Facebook Pixel setup og synkronisere shopkataloger fra Facebook Business Manager direkte fra backenden.
Vil i høre nærmere?
Hvordan prioriterer i kundeoplevelsen og godt design?
En ting er at have byens flotteste hjemmeside - noget andet er, hvad kunderne siger. Det vigtigste for en god hjemmeside eller webshop er, at konverteringsraten stemmer med sidens formål. Det er svært at designe gode løsninger baseret på mavefornemmelser.
Få et tilbud
Har i behov for at flytte eller samle flere hjemmesider?
BETA hjælper med flytning eller sammenlægning af eksisterende hjemmesider eller webshops. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring valg af server og hosting af jeres løsninger.
Tag en snak med os

1: DU FÅR 1000 DUMME SPØRGSMÅL

Vi stiller jer de skæve og nødvendige spørgsmål, før de bliver til irritationsmomenter i forretningen. Sammen med jer finder vi det rigtige digitale setup, så I kan tage kontrollen over jeres online tilstedeværelse. ​Nye og anderledes vinkler er nogle af de kvaliteter, vores tidligere kunder har udtrykt en særlig begejstring for. Faktisk så meget, at de stadig er kunder i dag og vil smide en rose eller to med på vejen. Til det første møde afsætter vi typisk 1,5-2 timer til at screene jeres case og gå i dybden med jeres behov. Her afgrænser og konkretiserer vi problemerne, forfiner idéerne og ønskerne til koncepter og online løsninger. Alt det skal til, inden vi sætter en eventuel udvikling i gang. Et indledende møde er altid gratis og uforpligtende. Ring på 22722598 eller book et møde direkte ved at klikke på knappen. Du modtager ingen nederen nyhedsmails, hverken nu eller senere. Vi sender kun en bekræftelse eller et nyt forslag til ønsket dato for gratis intromøde.

Book et møde

2: Du frygter, du har investeret alle dine penge i talentløse post-its

De bedste idéer, designs og koncepter kræver et fokuseret kreativt arbejde. De bedste løsninger sker i mødet mellem vores faglighed, jeres domæneviden og klare strategier, tids- og handleplaner. Designfasen er hvor de første idéer og forslag kommer på bordet. Det er her, vi skitser wireframes, bygger first shitty draft og forventningsafstemmer indhold og kravspecifikationer. Det kan eks. være input til opbygning, layout, valg af server, features, custom funktioner, brugeroplevelse, grafiske elementer, logo og konceptuelle virkemidler, så i får identiteten på plads fra start. Vi anbefaler, at i prioriterer jeres tid 80 på design og 20 på udvikling. I skal nok få fred, når vi går i arbejdsrummet lige om lidt.

Se priser

3: Hvem fik den her lorteidé?

Du har jo overhovedet ikke fået det, du har købt. Her sidder du, plyndret til skindet (og ja, det var måske ikke så dyrt med den hjemmeside, men hvad er det lige, der tager så lang tid?!) Du begynder at hakke lidt på Hanne fra marketing, det var trods alt hendes idé. Måske begynder panikken at sprede sig. Tillykke, du er officielt sprunget ud som kontrolfreak. Du pointerer en masse fejl i den i øvrigt overhovedet ikke færdige løsning. Det er okay. Vi har stået i dine sko, de klemmer i perioder. Hav tillid og tag
paraderne ned, kammerat. BETA er gået i serverrummet. Nyd freden, og let BETA do the magic. Har du spørgsmål til, om BETA er et opgavematch? Ring på 22722598 eller skriv en mail til beta@design.dk

Nå, hvem er beta så?

4: Du blærer dig overfor alle, du møder på kontoret

Sådan, godt gået, Fister. Det var jo det hele værd! Din løsning er live, og du ligner en million på internettet. Afslutningsvis bruger vi mindst 1 time på at gennemgå din designguide til din hjemmeside/webshop. Har du købt Pro, vil du modtage en lækker designguide til virksomheden i trykt katalog. Ps. Husk at give kvajebajer til Hanne.

Få en god pris