fbpx
beta design logo ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

100% digital love

Design og udvikling af professionel hjemmeside | SEO-optimeret Webshop | Online markedsføring | Digital rådgivning og undervisning | Sociale medier | Kampagner og Annoncer | SEO og Google | Webhotel | grafisk design | cloud Server og webhoteller 

BETA Design & Udvikling er et fullservice design-, web- og marketingbureau, der hjælper passionerede brands til online synlighed og vækst. Vores motto er ”100% digital love”, netop fordi vi skræddersyr hjemmesider og webshops med kærlighed til både funktionalitet og godt design.

Din visuelle identitet
er dit brands overlevelse

De mest succesfulde virksomheder er tydelige omkring, hvem de er. Det er de  bl.a. gennem valg af logo, fonte, farver, ikoner og illustrationer. Den grafiske brandidentitet definerer, hvad vi oplever, når vi ser dig. 

– Hvilket brand er du? Og er dine kunder enige?

WebDesign, HjemmesidE
& app

Vi designer og udvikler webløsninger til erhverv. Vores team af udviklere spænder i feltet mellem design og udvikling af hjemmesider, webshops og apps til platformsløsninger. Vi skræddersyr og koder din løsning fra bunden.

– som kunde vil du opleve det som legoklodser.

Udvikling og
launch af webløsning

Med udgangspunkt i din virksomheds unikke profil skræddersyr vi din hjemmeside. Vi designer og udvikler moduler og skabeloner, som du nemt kan bruge og genbruge fremadrettet. Din hjemmeside bygger på livsnerven fra den valgte strategi, kravspecifikationen og visuelle identiet. Når hjemmesiden er i produktion, er den klar til at vise, hvad den kan.

Referencer

Super kompetente og dygtige mennesker! De ramte vores visuelle identitet helt spot on og har derefter formået at præsentere en helt ny og virkelig gennemarbejdet hjemmeside, som vi er så glade for. Vi bliver mødt af venlige og arbejdsomme mennesker, som har gjort alt hvad de kunne hele forløbet igennem for at hjælpe, tilbyde rådgivning og rette til efter vores behov! Stor anbefaling herfra!
Sofie Gamborg Psykolog ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau
Sofie Gamborg
Institut For Mentalisering
Hos Itectra har vi skiftet eksternt bureau til BETA Design & Udvikling – et valg vi er meget tilfredse med.
Dels har Chrisstine hurtigt sat sig ind i vores forretning og dels har Chrisstine på kort tid skabt nogle synlige resultater med lead konvertering og øget trafik på SoMe kanaler. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og bringe Itectra til det næste niveau.
Brian KlovBorg ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau
Brian Klovborg
Itectra A/S
Vi fik opdateret vores hjemmeside i samarbejde med BETA og er meget tilfredse med resultatet. Kommunikationen har været i top og vores ønsker blev implementeret uden meget besvær. Hele processen gik meget struktureret uden spild af tid og unødvendige møder. Vi kan helt klart anbefale BETA og vil selv bruge dem ved fremtidige projekter.
Leander Dehoff ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau
Leander Dehoff
Eco Drive ApS

Få en professionel hjemmeside

Hjemmeside og webshop

Vi designer og udvikler hjemmesider og webshops for en bred vifte af virksomheder og brancher. Vi samarbejder med alt fra klinikker, kosmetikere, mindre selvstændige, jurister, elbilsforretninger, økonomer, engros-forhandlere og tekniske virksomheder samt detail. Vores speciale er, at vi bruger vores faglighed og vores kendskab til mange industrier og brugergrupper. Er du i tvivl? Du er mere end velkommen til at tage en snak med os.

Tag en snak med os

Bliv synlig på de sociale medier

Online markedsføring

Vi rådgiver dagligt vores kunder i online markedsføring. Vi hjælper med annoncering på Google, Facebook, Instagram og LinkedIn, og vi rådgiver i Google annoncering, kampagner, produktsalg via feeds, SEO-optimering og hele det tekniske landskab bag Google. Vi giver gerne en gratis gennemgang af din hjemmeside, så du kan få råd og vejledning til, hvordan I kan bruge jeres markedsføringskroner
rigtigt.

Tag en snak med os

Opbyg din visuelle identitet

Design, grafisk og UX

Vi har efterhånden redesignet mange virksomheders hjemmesider og webshops og vi har mange flere i ærmet. Vi har uddannede designere med stærk teknisk baggrund til at designe og udvikle visuelle identiteter. Vi hjælper også med design af logo, af skabeloner til brandkits, eksempelvis pakker med layout, visuelle præsentationer, ikoner og elementer til brug online og i tryksager. Vi har erfaring med at designe brochurer, kataloger, klistermærker og logofiler til merchandise.

Tag en snak med os

Få friske øjne på jeres case

Rådgivning og digital

Vi er specialister i at udfordre, at være nysgerrige og i at stille spørgsmål, der flytter grænser og skaber nye perspektiver og forretningspotentialer. Vi går sjældent med på en "nåh-okay"-opgave, vi ikke kan dedikere os til, hvilket er noget, vores kunder værdsætter. Vi kommer til bordet med muligheder for øje, og vi lever efter mantraet "ordentlighed er god business". Vi elsker de gode samarbejder, hellere et for meget end for lidt. Lyder det som et match?

Tag en snak med os

Det kan vi i beta

Udvikling af lækre hjemmesider

Den er mægtig!

Udvikling af mobilvenlige webshops

Yas.

Responsivt og brugervenligt design

Jah, det skal der til!

Koncept- og forretningsudvikling

Lige i skabet!

Visuel identitet og logo

Altid til tjeneste, kammerat!

Kommunikation og branding

Det kan du tro!

Teknisk SEO og analyse

Den er go' nok!

Grafisk design

Den får én med vinkelmåleren!

Online markedsføring

Nemmerlig!

Og mange flere...

Giv et ring og få en snak

hvad kræver det at lave en hjemmeside?

Skal i bruge et fremtidssikret CMS?
Mange bureauer glemmer, at der skal designes smuthuller til fremtidens gode idéer. Det skal være jer, der er lead på, hvem i er, og hvad i leverer af services og ydelser. Det er forskelligt, hvor meget kontrol over content, der er brug for. Fælles er, at det koster knaster ikke at tage CMS-strategien med allerede fra første indledende snak.
Book gratis sparring
Er jeres markedsføringsstrategi integreret i jeres hjemmeside eller webshop?
De førende CMS og Pagebuilders giver jer uendelig mange muligheder for at skræddersy det helt rigtige setup for jeres online markedsføring. I sparer både tid, penge og sved på panden, hvis nuværende og kommende markedsføringstiltag designes og udvikles sammen med jeres nye hjemmeside eller webshop.
Hør mere
Arbejder i med datadrevne værktøjer, eller vil I gerne i gang?
Svaret er ja. Alle BETAs løsninger er 100% kompatible med Googles værktøjer som fx Google Analytics, Google shopping sammen med vores række af SEO værktøjer. Vi har god erfaring med at designe og indtænke jeres online marketingstrategier og få jer klædt på, så i kommer godt fra start.
Få gratis sparringsmøde
Sælger i primært via sociale medier?
Hvis i driver en hjemmeside eller webshop med høj trafik fra sociale medier som eksempelvis Facebook, Instagram eller LinkedIn, bør i overveje hvilke features i har brug for i opsætning og drift af CMS. I kan eksempelvis integrere jeres Facebook Pixel setup og synkronisere shopkataloger fra Facebook Business Manager direkte fra backenden.
Vil i høre nærmere?
Hvordan prioriterer i kundeoplevelsen og godt design?
En ting er at have byens flotteste hjemmeside - noget andet er, hvad kunderne siger. Det vigtigste for en god hjemmeside eller webshop er, at konverteringsraten stemmer med sidens formål. Det er svært at designe gode løsninger baseret på mavefornemmelser.
Få et tilbud
Har i behov for at flytte eller samle flere hjemmesider?
BETA hjælper med flytning eller sammenlægning af eksisterende hjemmesider eller webshops. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring valg af server og hosting af jeres løsninger.
Tag en snak med os

1: DU FÅR 1000 DUMME SPØRGSMÅL

Vi stiller jer de skæve og nødvendige spørgsmål, før de bliver til irritationsmomenter i forretningen. Sammen med jer finder vi det rigtige digitale setup, så I kan tage kontrollen over jeres online tilstedeværelse. ​Nye og anderledes vinkler er nogle af de kvaliteter, vores tidligere kunder har udtrykt en særlig begejstring for. Faktisk så meget, at de stadig er kunder i dag og vil smide en rose eller to med på vejen. Til det første møde afsætter vi typisk 1,5-2 timer til at screene jeres case og gå i dybden med jeres behov. Her afgrænser og konkretiserer vi problemerne, forfiner idéerne og ønskerne til koncepter og online løsninger. Alt det skal til, inden vi sætter en eventuel udvikling i gang. Et indledende møde er altid gratis og uforpligtende. Ring på 22722598 eller book et møde direkte ved at klikke på knappen. Du modtager ingen nederen nyhedsmails, hverken nu eller senere. Vi sender kun en bekræftelse eller et nyt forslag til ønsket dato for gratis intromøde.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in /var/www/betadesign.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-elementor/includes/Template/Content-Timeline/default.php on line 32

2: Du frygter, du har investeret alle dine penge i talentløse post-its

De bedste idéer, designs og koncepter kræver et fokuseret kreativt arbejde. De bedste løsninger sker i mødet mellem vores faglighed, jeres domæneviden og klare strategier, tids- og handleplaner. Designfasen er hvor de første idéer og forslag kommer på bordet. Det er her, vi skitser wireframes, bygger first shitty draft og forventningsafstemmer indhold og kravspecifikationer. Det kan eks. være input til opbygning, layout, valg af server, features, custom funktioner, brugeroplevelse, grafiske elementer, logo og konceptuelle virkemidler, så i får identiteten på plads fra start. Vi anbefaler, at i prioriterer jeres tid 80 på design og 20 på udvikling. I skal nok få fred, når vi går i arbejdsrummet lige om lidt.

Tilbud på hjemmeside

3: Hvem fik den her lorteidé?

Du har jo overhovedet ikke fået det, du har købt. Her sidder du, plyndret til skindet (og ja, det var måske ikke så dyrt med den hjemmeside, men hvad er det lige, der tager så lang tid?!) Du begynder at hakke lidt på Hanne fra marketing, det var trods alt hendes idé. Måske begynder panikken at sprede sig. Tillykke, du er officielt sprunget ud som kontrolfreak. Du pointerer en masse fejl i den i øvrigt overhovedet ikke færdige løsning. Det er okay. Vi har stået i dine sko, de klemmer i perioder. Hav tillid og tag
paraderne ned, kammerat. BETA er gået i serverrummet. Nyd freden, og let BETA do the magic. Har du spørgsmål til, om BETA er et opgavematch? Ring på 22722598 eller skriv en mail til beta@design.dk

Nå, hvem er beta så?

4: Du blærer dig overfor alle, du møder på kontoret

Sådan, godt gået, Fister. Det var jo det hele værd! Din løsning er live, og du ligner en million på internettet. Afslutningsvis bruger vi mindst 1 time på at gennemgå din designguide til din hjemmeside/webshop. Har du købt Pro, vil du modtage en lækker designguide til virksomheden i trykt katalog. Ps. Husk at give kvajebajer til Hanne.

Få en god pris