fbpx
beta design logo ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Design & Udvikling af Hjemmeside

Vi arbejder udelukkende med anerkendte og dynamiske CMS, så I ikke skal bekymre jer om låste, rigide og statiske sider i fremtiden. Alle hjemmesider og webshops leveres med BETAs skræddersyede og sikre installationer og visuelle værktøjer, der gør det nemt at bruge hjemmesiden, når den først er live. Vi efterlader ikke vores kunder med dyre abonnementer og uopsigelige installationer. Det er noget, vores kunder værdsætter. 

Vi redesigner eller designer gerne jeres eksisterende hjemmeside eller webshop. Kontakt os, hvis I vil se eksempler på redesign af hjemmesider. Ring på tel 93939899 og hør nærmere.

Hvad koster en hjemmeside?

One size does not fit all. Derfor varierer vores priser og opgaver. Vi vil meget gerne tale med dig om, hvad der giver mening i din konkrete virksomhed. Som kunde I BETA kan du dele din betaling op i mindre dele – kontakt os og hør mere. 

Udvikling af web apps & Platformsløsninger

Skal du bruge en platform eller web app? Vi designer og udvikler platforme til flere brugere, hvor der er behov for større og mere komplekse løsninger. 

Hvad er forskellen på en hjemmeside og en app? Hvis du står med et behov for at udvikle en platform, hvor dine kunder kan agere som autonome brugere, som eks. GoMore og AirBnB, så har vi god erfaring med softwareudvikling af apps og web apps. Vi hjælper også med opdatering af eksisterende platformsløsninger.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad der er bedst i din konkrete case. Ring på tel 93939899 og hør nærmere eller send en mail til os på mail@betadesign.dk