fbpx
beta design logo ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Vi støtter op om unge og iværksætteri, der gør en forskel

Vi brænder for at udvikle gode løsninger, der skaber grobund for mere end  “bare” gode virksomheder. Derfor udvælger vi løbende foreninger, som vi støtter med sponsorater og/eller finansielle bidrag. Vi kan kontaktes på mail@betadesign, hvis du kommer fra en forening, du mener, vi bør støtte næste gang.

Dansk industri badge Gender diversity ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Gender diversity pledge

Vi støtter op om diversitet i dansk erhvervsliv. Derfor har vi forpligtet os til at efterleve 16 principper om kønsdiversitet på danske arbejdspladser. Du kan læse mere om strategien bag The Gender Diversity Pledge på Dansk Industris hjemmeside. 

 ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Legat til Mentiqa

Vi støtter op om børn og unges læringsmiljøer. Derfor har vi doneret et legat til skolen i form af en fuld visuel identitet samt design og udvikling af ny hjemmeside. Mentiqa er en trivselsskole for højt begavede børn og unge i Nordjylland.
Den nye hjemmeside lanceres ultimo 2021.

adhd foreningen sponsorat ‣ Hjemmesidedesign og markedsføring bureau

Sponsorat til ADHD foreningen

Mod kan være svært at mestre. Derfor støtter vi ADHD-foreningen, der arbejder flittigt for at skabe bedre forhold for børn, unge og voksne med diagnoser.

Vi støtter op om foreningen, der hjælper med at fremelske mod hos mennesker.

Vi har doneret et sponsorat til ADHD-foreningen, og vores annonce kan ses i magasinet fra marts 2021. Du kan hente og læse det her.