Vi støtter op om unge og iværksætteri

Design og udvikling af professionel hjemmeside | SEO-optimeret Webshop | Online markedsføring |Rådgivning og undervisning | Sociale medier | Kampagner og Annoncer | SEO og Google Shopping | Webhotel og dedikeret server

Vi brænder for at udvikle gode løsninger, der skaber grobund for mere end  “bare” gode virksomheder. Derfor udvælger vi løbende foreninger, som vi støtter med sponsorater og/eller finansielle bidrag. Vi kan kontaktes på mail@betadesign, hvis du kommer fra en forening, du mener, vi bør støtte næste gang.

Vi tror på, at mod skaber flere unge talenter

csr politik i beta

Vi vil gerne bidrage til, at vi ser flere små og store mennesker, der tror på sig selv og gør mere af det, de tror på.  

Mod kan være svært at mestre. Derfor støtter vi ADHD-foreningen, der arbejder flittigt for at skabe bedre forhold for børn, unge og voksne med diagnoser. Vi støtter op om en forening, der hjælper med at fremelske mod hos mennesker. Her er vi særligt taknemmelige for foreningens tilbud til børn, der har det svært i de unge år.

Det er vigtigt, at vi, som tør, giver noget ekstra power til dem, der af forskellige årsager ikke tør.

Vi har doneret et sponsorat til ADHD-foreningen, og vores annonce kan ses i magasinet fra marts 2021. Du kan hente og læse det her. 

Gratis foredrag for unge om at iværksætte og skabe

gratis foredrag

Hvad er iværksætteri? Hvor meget kræver det at iværksætte noget? Hvad er det vigtigste for en iværksætter? Kan alle blive succesfuld iværksætter? Er livet som selvstændig nemt? Hvad er det sværeste?

Vi tilbyder gratis foredrag om at tage ejerskab over sin fremtid og iværksætte drømme og håb for sig selv.

Chrisstine har rådgivet og undervist i iværksætteri, er stifter af flere virksomheder, og har oplevet iværksætterlivet med succes – og kæmpe nederlag. Oplægget henvender sig til unge og voksne med en drøm om en fremtid som selvstændige skabere. Hør, hvordan Chrisstines historie udgør fundamentet, som BETA Design & Udvikling står solidt på i dag.